کاشی دست ساز و کاشی اصفهان نجف آباد، نوعی از کاشی با جلوه ای زیباتر و منحصر به فرد نسبت به کاشی های صنعتی است. کاشی دست ساز در طرح ها و رنگ های متفاوتی در بازار عرضه می گردد. کاشی دست ساز با توجه به سلیقه مشتری و ترکیب رنگ های مناسب توسط تولیدکنندگان به صورت مستقیم به فروش می رسد. کاشی دست ساز به علت اینکه کار دست محسوب شده، تناژهای رنگی وسیعی را برای استفاده در اختیار دارد.
کارایی فوق العاده کاشی دست ساز
در این میان افرادی هم هستند که در حجم کمتر و با متریال با کیفیت تر کار را به مشتری تحویل داده که این گونه تولید کنندگان کاشی های دست ساز خود را به صورت خانگی یا در کارگاه های کوچک تولید کرده که دقت و کیفیت بالای کاری آنها معرف محصول نهایی می باشد. ارزش اقتصادی کاشی دست ساز نسبت به کاشی صنعتی و کاشی لانه زنبوری بیشتر بوده و از همین رو قیمت این محصول بیشتر از کاشی صنعتی است.
کاشی دست ساز بیشتر برای دکوراسیون و زیبایی به کار می رود. کاشی دست ساز، یکی از بهترین انتخاب ها برای طراحی دکوراسیونی هنرمندانه و مدرن است از این رو امروزه معماران توجه ویژه ای بر روی این مسئله داشته و سعی می کنند طرح های هارمونیک و مدرن را با هم آمیخته تا جلوه ای شگفت انگیز در طراحی ایجاد کنند. کاشی دست ساز درجه یک ساخته شده با متریال با کیفیت، مقاومتی فوق العاده در برابر آب و عوامل محیطی دارد.
کاشی دست ساز درجه یک جزء هنرهای اصیل ایرانی شناخته می شود. نقش و نگارهای رنگین و طرح های متنوع کاشی دست ساز درجه یک سبب شده تا افراد با سلایق گوناگون و برای محیط های با کاربری مختلف، همگی نوع مناسب خود را سفارش دهند. با توجه به سبک و نوع معماری فضا، کاشی دست ساز درجه یک مورد استفاده باید طرح های متفاوتی داشته باشد.
کاشی دست ساز درجه یک به عنوان نوعی کاشی نما به کار می رود. نوع سنتی کاشی دست ساز درجه یک برای نماسازی و کتیبه بناهای سنتی کاربرد دارد. بیشترین کاربرد این کتیبه های سنتی در مهمان خانه های سنتی و یا بوم گردی ها می باشد. هم چنین از کاشی دست ساز درجه یک برای تولید تابلوهای دکوراتیو زیبا و تابلو های معرق نیز مورد استفاده قرار می گیرد. مهمترین مزیت کاشی دست ساز درجه یک، تطابق با انواع شرایط آب و هوایی و قابلیت اجرای سریع آن است.
اجرای نما با کاشی دست ساز درجه یک، سبب سهولت و سرعت در انجام کار و سبکی مدرنیته کلاسیک می شود. بدلیل استحکام بالای کاشی دست ساز درجه یک، از آنها برای زیبایی کف در محیط های مختلف نیز استفاده می گردد.
کاشی های دست ساز درجه یک را می توان به صورت سفارشی و در طرح های مختلف بر اساس سلیقه خود به تولید کننده سفارش داد و در محیط کاربری خود به کار گرفت. حتی بسیاری از افراد به دلیل زیبایی خیره کننده این محصول، تابلوهای دکوراتیو را به عنوان هدیه انتخاب می کنند.
5 ویژگی مهم کاشی دست ساز
کاشی دست ساز با کیفیت دارای لعاب ویژه ای هستند که در مقابل برش بسیار پایدار هستند. کاشی دست ساز باکیفیت تنوع طرحی و رنگی فوق العاده ای دارد و با تناژهای محتلف رنگی قابلیت انطباق دارد. مقاومت اصطکاکی و فرسایشی بالای کاشی دست ساز با کیفیت سبب استفاده آن در مواردی چون کاشی کف و دیواری شده است. کاشی دست ساز با کیفیت به علت ترکیبات بی نظیر خود درصد جذب آب بسیار کمی داشته و در شرایط آب و هوایی سرد و بارانی نیز پایداری خود را حفظ خواهد کرد.
میزان عمر و کیفیت کاشی همگی به جنس مواد اولیه مورد استفاده بستگی دارد. ماندگاری بالای کاشی دست ساز با کیفیت جزء مهمترین معیارات برای انتخاب نوع مناسب کاشی است. ترکیبات و بافت کاشی دست ساز با کیفیت هم چنین فرآیند تولید آن تحت نظر برندهای معتبر تولیدی، بر روی کیفیت و کمیت محصول نهایی تاثیر فراوانی دارد.
آشنایی با کاشی دست ساز باکیفیت
کاشی سنتی نوعی از کاشی دست ساز است. کاشی سنتی با طرح و نقوش گل و بوته ها و به اصطلاح اسلیمی برای کاربری های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. زیبایی و ظرافت کاشی سنتی سبب محبوبیت روز افزون این طرح گشته است.
در ابتدا کاشی سنتی در مساجد مورد استفاده قرار می گرفت اما با رونق گیری این کاشی در منازل و تابلوهای دکوراتیو و … طراحی می شود. از کاشی سنتی برای تزئینات داخلی رستوران های سنتی نیز استفاده می گردد. کاشی هایی با نقوش حیوانات و گل مرغی نیز جزء کاشی های سنتی هستند که بیشتر در موارد تزئینی و حتی در چای خانه ها و رستوران ها به منظور جذابیت بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
ایجاد الگوها و رنگها روی کاشیها کاری است که این هفته روی آن کار کردهایم. کاشی های چشم نواز، رنگارنگ و لعاب دار که باید زمان زیادی را صرف دیدن هر کدام کنید. اما آیا ایجاد این کاشی ها به اندازه تماشای آنها لذت بخش است؟ مهناز نیک زارع معتقد است: تجربه ساخت این کاشی ها بسیار عالی است. ممکن است تا زمانی که درگیر نشوید متوجه نشوید.
زیرا قبل از پختن کار بسیار رنگ پریده و بی روح است. وقتی کاملا پخته شد داخل فر می اندازند و می پزند. وقتی از فر بیرون می آییم متوجه می شویم که از چه رنگ هایی استفاده می کنیم و این رنگ ها در کنار هم چقدر زیبا هستند. همین انرژی سرشار در کاشی های هفت رنگ بود که خانم نیک زارع را به فکر استفاده مجدد از کاشی های هفت رنگ در زندگی روزمره خود انداخت.
کاشیهای هفت رنگی که او ساخته است اکنون آنقدر متنوع هستند که هیچ طعمی برای انتخاب ندارید. کاشی هفت رنگ یکی از نمادهای معماری اصیل ایرانی است. عنصری هنری که زمانی فقط در بناها و مساجد قدیمی دیده می شد. مهناز توضیح می دهد: قدمت آنها به دوره قاجاریه می رسد. در آن زمان تقریباً سه رنگ بیشتر نداشتیم. رنگهای اصلی قرمز، آبی و فیروزهای بودند. اما سعی کردند با همین رنگ ها رنگ های مکمل بسازند. به همین دلیل نام آن را کاشی های هفت رنگ گذاشتند.
پخش کننده کاشی دست ساز درجه یک
کاشی توسط واحدها و کارخانجات تولیدی در طرح و رنگ های مختلف در درجه بندی های گوناگون به بازار عرضه می گردند. برخی از کاشی ها مناسب صادراتی بوده و با بسته بندی متفاوت به بازارهای خارج از کشور فرستاده می شود. برخی دیگر از کاشی ها به مراکز پخش برای تامین نیاز بازار داخلی ارسال می گردد. پخش کننده کاشی، کاشی ها را با توجه به درجه بندی کیفی آنها جداگانه بسته بندی و قیمت گذاری کرده و در طرح های مختلف در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.